“Canigó 1883” entra en la recta final de postproducció

Portada / Blog / “Canigó 1883” entra en la recta final de postproducció

La darrera producció de FilmeXplora, el documental “Canigó 1883”, ja ha completat la intensa fase de rodatge als Pirineus i es troba immersa en el complex procés de muntatge i postproducció.

Canigó 1883. La llegenda pirinenca de Jacint Verdaguer

“Canigó 1883” és la continuació del reeixit documental “Maleïda 1882”, on es narrava el primer viatge de Jacint Verdaguer per ascendir a la muntanya de la Maleïda. Ara, en aquesta segona part, seguirem el poeta en la seva travessa per tot el Pirineu que va inspirar la creació del seu poema mític “Canigó”.

Després de mesos de treball en localitzacions remotes per capturar les imatges en indrets com el Canigó, el Vallespir, la Cerdanya o la Vall d’Aran, ara l’equip es centra a muntar tot el material rodat i donar-li la forma narrativa definitiva al film.

Aquesta etapa requereix una dedicació meticulosa per seleccionar les millors preses, editar el muntatge, crear efectes visuals, enregistrar la narració i banda sonora, calibrar el color i realitzar infinidad de tasques fins a aconseguir el resultat desitjat.

Però la feina ja avança a bon ritme i esperem poder tenir enguany la versió final de “Canigó 1883”, on es completarà la història de les aventures pirinenques de Verdaguer.

Estem molt agraïts pel suport economic, logístic, material i divulgatiu de nombroses institucions públiques i privades, que han fet possible tirar endavant aquest projecte i difondre l’obra de Verdaguer i especialment a tots els mecenes de Verkami.

Volem agrair també la implicació dels actors Lluís Soler, Sílvia Bel, Xavier Boada i Santi Pocino, que donen vida als personatges que van acompanyar el poeta en la seva gesta i a totes les persones que han participat d’una o altra manera en el rodatge.

Us anirem informant dels avenços d’aquest ambiciós projecte que tant il·lusionats ens té a tots a FilmeXplora.

Gràcies per seguir el procés creatiu de ‘”Canigó 1883″! Ben aviat podrem compartir el tràiler i la data d’estrena d’aquest viatge únic als paisatges que van marcar la vida i obra del gran poeta Verdaguer.

Productora audiovisual FilmeXplora

Contactar

Carrer Travessia 24
08293 - Collbató (Barcelona)

Mail: albert@filmexplora.com

Tel: +34 677 282 859