Portada / Producció audiovisual

Producció Audiovisual

Camí de Portillón

A FILMEXPLORA som especialistes en producció audiovisual cinematogràfica per explicar històries mitjançant les imatges. Oferim una àmplia gamma de serveis de producció, filmació, edició i postproducció per materialitzar qualsevol projecte audiovisual.

Posem a la seva disposició els nostres coneixements en producció audiovisual, la nostra creativitat sense límits i les tecnologies més innovadores del sector, per crear continguts audiovisuals que transmetin el missatge o essència desitjada de manera impactant.

Volem ser els seus partners de confiança en producció audiovisual. Ens adaptem a cada necessitat i donem el millor de nosaltres mateixos per superar les expectatives a cada encàrrec, fins a obtenir un resultat audiovisual que els nostres clients sentin com a propi.

A continuació detallem els serveis de producció audiovisual que oferim actualment a FILMEXPLORA. Tots es realitzen sota els més alts estàndards de qualitat i utilitzant les últimes tecnologies en l’àmbit audiovisual. Descobreixi com la nostra producció audiovisual pot ajudar al seu projecte i contacti’ns per començar quan abans. Estem preparats per donar vida a les seves idees a través de l’audiovisual!

Serveis de producció audiovisual

Producció publicitària

Espots, anuncis i campanyes audiovisuals per TV, xarxes i cinema.

Documentals

Creem documentals socials, històrics i culturals amb perspectiva humana.

Vídeos corporatius

 Gravem vídeos promocionals i corporatius per mostrar els valors de la seva empresa.

Esdeveniments en directe

Cobertura d’esdeveniments amb multicàmera i streaming en HD.

Filmació 6K i 4K

Qualitat cinematogràfica amb resolució fins a 6K per al seu projecte.

Filmació amb drons

Captura de imatges aèries úniques amb els nostres operadors de drons titulats.

CINEMA DOCUMENTAL

A FILMEXPLORA ens apassiona el gènere de cinema documental.

Ens entusiasma descobrir temes socials, culturals, geogràfics o històrics que esdevinguin un impacte positiu en l’audiència.

Veure cinema documental

Descobreixi com el podem ajudar amb els seus projectes i contacti’ns per començar. Estem preparats per donar vida a les seves idees a través de l’audiovisual!

Productora audiovisual FilmeXplora

Contactar

Carrer Travessia 24
08293 - Collbató (Barcelona)

Mail: albert@filmexplora.com

Tel: +34 677 282 859